Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική ανάρτηση της Αναστασίας Τασούλα που είχε δει η Έμμα και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της- «Το ευχαριστώ δεν φτάνει»

Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική ανάρτηση της Αναστασίας Τασούλα που είχε δει η Έμμα και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της- «Το ευχαριστώ δεν φτάνει»

Η συγκινητική ανάρτηση της Αναστασίας Τασούλα που είχε δει η Έμμα και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινεί και λυγίζει και τους πιο γενναίους η Αναστασία Τασούλα με το ποστάρισμά της για την Έμμα που χάθηκε τόσο άδικα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 26χρονος την χτύπησε δυο φορές με το αυτοκίνητό του. Η Αναστασία Τασούλα συνδέεται άμεσα με την 21χρονη Εμμανουέλα για δύο λόγους.

Εν πρώτοις να εξηγήσουμε πως η Αναστασία είναι η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα. Ξύπνησε από την καταστολή μετά από 221 μέρες. Δεύτερον, η Αναστασία είχε στο διπλανό δωμάτιο στο Ωνάσειο, την 40χρονη μητέρα στην οποία πλέον χτυπά η καρδιά της Έμμας.

Η Αναστασία λοιπόν έμαθε γι’ αυτό το δώρο ζωής. Αναλογίστηκε τις αντιθέσεις, καθώς την ώρα που χάθηκε μια ψυχούλα, μία άλλη ζωή αναπνέει. Το «ευχαριστώ» δεν φτάνει στην οικογένειά της Έμμας, αλλά η ευγνωμοσύνη είναι πολύ δυνατή.

Ακόμα πιο δυνατή η έμπνευση. Η ιστορία της Αναστασίας ήταν αυτή που έδωσε έμπνευση στην Εμμανουέλα και είχε πει πως αν πάθαινε κάτι, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά της. Είχε δει ένα ποστάρισμα της Αναστασίας σε ανύποπτο χρόνο και είχε πάρει αυτή την απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X