Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία διέλυσε με 0-3 την Ουαλία και πάει ως πρώτη στους «16» (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία διέλυσε με 0-3 την Ουαλία και πάει ως πρώτη στους «16» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Αγγλία διέλυσε με 0-3 την Ουαλία και πάει ως πρώτη στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία διέλυσε με 0-3 την Ουαλία και πάει ως πρώτη στους «16» του Μουντιάλ 2022!

Ανώτεροι οι Άγγλοι, που είχαν δύο καλές φάσεις, με κορυφαία του Ράσφορντ στο 10′, ενώ στο 38′ απείλησε με τον Φόντεν. Στις καθυστερήσεις η Ουαλία απείλησε με τον Άλεν στη μοναδική περίπτωση που ξεμύτισε.

Και στο β’ μέρος η Αγγλία έκανε πάρτι και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να καθαρίσει το ματς. Στο 50′ ο Ράσφορντ εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με πολύ δυνατό χτύπημα. Βοήθησε και ο Μαγκουάιρ, ο οποίος ήταν στο τείχος, καθώς έσκυψε την κατάλληλη στιγμή με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη τη ζωή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Για να ακολουθήσει άμεσα το 2-0.

Στο 51′ ο Κέιν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Φόντεν εκτέλεσε τον αντίπαλο πορτιέρο. Η Αγγλία δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και ο Ράσφορντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 68′ στο 3-0 με τα «τρία λιοντάρια» να συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο και να ψάχνουν ακόμη ένα γκολ.

Εν τέλει το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες: Τζέιμς, Ράμσεϊ

Οι συνθέσεις:

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μέπαμ, Ρόντον, Ντέιβις (59΄ Μορέλ), Αμπάντου, Ν. Γουίλιαμς (36΄ Ρόμπερτς), Άλεν (81΄ Κόλγουϊλ), Ράμσεϊ (46΄ Τζόνσον), Τζέιμς (77΄ Γουίλσον), Μπέιλ, Μουρ

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ (57΄ Αλεξάντερ Αρνολντ), Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65΄ Τρίπιερ), Ράις (58΄ Φίλιπς), Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Ράσφορντ (76΄ Γκρίλις), Κέιν (58΄ Γουίλσον)




 

 

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X