Κιβωτός του Κόσμου: Αλλες 350.000 ευρώ στο σπίτι της πρεσβυτέρας – «Τα είχα για να τα μετρήσω» απάντησε στις Αρχές

Κιβωτός του Κόσμου: Αλλες 350.000 ευρώ στο σπίτι της πρεσβυτέρας – «Τα είχα για να τα μετρήσω» απάντησε στις Αρχές

Άλλες 350.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της πρεσβυτέρας, «τα είχα για να τα μετρήσω» απάντησε στις Αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ζαλίζουν» τα ποσά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την περιουσία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για αυτή που έχει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Σύμφωνα με το Mega και το “Live News”, από τον οικονομικό έλεγχο, έχουν προκύψει μέχρι στιγμής καταθέσεις ύψους 15.000.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της ΜΚΟ. Κατά τις ίδιες πηγές, μέσα σε αυτούς, είναι και μια κατάθεση – μυστήριο που έγινε από την Σταματία Γεωργαντή την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου κατέθεσε το ποσό των 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ημέρες νωρίτερα, στις 22 Νοεμβρίου, η πρεσβυτέρα φέρεται να επισκέφθηκε τραπεζικό κατάστημα όπου διατηρούσε θυρίδα και να πήρε το περιεχόμενό της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο οικονομικός έλεγχος αποκάλυψε επίσης χιλιάδες ευρώ κρυμμένα στο σπίτι όπου έμενε η Σταματία Γεωργαντή στον Κολωνό. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν 350.000 ευρώ σε μετρητά, χρήματα των οποίων η προέλευση αναμένεται να ελεγχθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X