Μάχη για την τηλεθέαση: «Πάτωσε» το καθημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

Μάχη για την τηλεθέαση: «Πάτωσε» το καθημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

«Πάτωσε» το καθημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μείζον πρόβλημα δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, από τα νούμερα που σημειώνει στη βραδινή ενημέρωση. Και ειδικά στις εργάσιμες ημέρες. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 βρέθηκε για μια ακόμη ημέρα τελευταίο και κάτω από το 2% στο 18-54, όντας το πρόγραμμα του καναλιού με τη χαμηλότερη τηλεθέαση. Ακόμα και από τις νυχτερινές του επαναλήψεις.

Στον υπόλοιπο ανταγωνισμό ο ΑΝΤ1 ήταν ξανά ο τηλεοπτικός σταθμός που πρωταγωνίστησε, στην τελευταία ημέρα των μεσημεριανών του μεταδόσεων για το Μουντιάλ. Το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν πρώτο στο 24ωρο, και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, στο prime time του 18-54 και τη βραδινή ενημέρωση, ενώ από την πλευρά του το Mega ανέβηκε στην κορυφή στο prime time του συνόλου.

Ο αγώνας του Μουντιάλ που σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, ήταν εκείνος της Βραζιλίας με την Ελβετία στην απογευματινή ζώνη, με 24,6% στο σύνολο και 26,1% στο 18-54.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X