Μάρκο Λιβάγια: «Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του στα social media (ΦΩΤΟ)

Μάρκο Λιβάγια: «Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του στα social media (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του Λιβάγια στα social media με τους  οπαδούς της Ένωσης είτε να τον αποθεώνουν είτε να τον καλούν να επιστρέψει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του Λιβάγια στα social media!

Μάρκο Λιβάγια… Πρόκειται για όνομα που αναμφισβήτητα ξυπνά «πάθη» στους οπαδούς και μη της ΑΕΚ. Ο Κροάτης άσος αγαπήθηκε, είναι γεγονός πολύ, στην Ένωση, αλλά αμφισβητήθηκε κιόλας.

Και το Σαββατοκύριακο το όνομά του επανήλθε στην ελληνική αθλητική επικαιρότητα. Ο λόγος; Προφανής… Αγωνιστικός καθαρά. Ο άσος της Χάιντουκ πλέον, σκόραρε με τον Καναδά (4-1). Πέτυχε γκολάρα είναι αλήθεια και στα ελληνικά social media στήθηκε θέμα. Όσο για τον ίδιο, είδε τα δικά του social media να κατακλύζονται από μηνύματα φίλων της ΑΕΚ.

Σ’ αυτά τα post άλλοι τον αποθέωναν, άλλοι τον καλούσαν να έρθει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Δείτε ορισμένα από τα post για να πάρετε μία ιδέα:

Μάρκο Λιβάγια: «Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του στα social media (ΦΩΤΟ) Μάρκο Λιβάγια: «Ντου» από φίλους της ΑΕΚ στους λογαριασμούς του στα social media (ΦΩΤΟ)

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X