Η αλήθεια με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ

Η αλήθεια με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει αποκαλύψεις για το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά τα λένε οι συνάδελφοι και πολύς κόσμος για τον Μάρκο Λιβάγια; Κακώς έφυγε από την ΑΕΚ; Το χειρίστηκε λάθος η «Ενωση»; Πήγε σούπερ με την Χαϊντουκ, σαρώνει στο Μουντιάλ με την εθνική Κροατίας. Συνεπώς, δεν έπρεπε να φύγει. Κι όμως ο Κροάτης καλώς έφυγε. Τότε που αποχώρησε δεν υπήρχε μέλλον στην ΑΕΚ. Τότε. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα για… πέταμα. Ολοι ήταν για τα… μπάζα.

Κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει. Το κλίμα ήταν κακό. Κάκιστο. Η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Ολοι έψαχναν την πόρτα της εξόδου. Ο Λιβάγια είχε «μπουκώσει». Δεν άντεχε άλλο. Ούτε αυτός μήτε η ομάδα. Επαιζε σε λάθος θέση, είχαν στραβώσει όλα μετά την κατάκτηση του τίτλου και δεν είχε να προσφέρει κάτι. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν φθορά για όλους.

Η διαχείριση ήταν τραγική. Αυτό, ναι. Μα όχι μόνο για τον Κροάτη, αλλά από όλους για όλους. Ο σημερινός Λιβάγια στη σημερινή ΑΕΚ θα έκανε και πάλι… παπάδες. Όπως έκανε όταν η «Ενωση» πήρε το πρωτάθλημα. Ποιος όμως άντεχε να μείνει εκείνος ο ξενερωμένος και αναποτελεσματικός Λιβάγια σε μια ομάδα που μέχρι και πριν από λίγους μήνες ήταν υπό διάλυση; Ούτε ο ίδιος μήτε η ίδια η ΑΕΚ.

Ο Μάρκο τότε πήγε στην Χαϊντουκ. Περίμενε κανείς την τωρινή του αναγέννηση. Ολοι λέγαμε πόσο σπουδαίος ήταν, αλλά πόσο πίσω είχε μείνει και όλα τα σχετικά. Ο Λιβάγια τότε καλώς έφυγε. Το πρόβλημα ήταν η ίδια η ΑΕΚ που αυτοκαταστράφηκε και μηδένισε για καιρό την αξία πολλών παικτών. Τώρα είναι μια άλλη ομάδα, μια άλλη ιστορία. Να γυρίσει ο Λιβάγια; Τώρα; Μπορεί;

Ο Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X