Η αλήθεια με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ

Η αλήθεια με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει αποκαλύψεις για το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά τα λένε οι συνάδελφοι και πολύς κόσμος για τον Μάρκο Λιβάγια; Κακώς έφυγε από την ΑΕΚ; Το χειρίστηκε λάθος η «Ενωση»; Πήγε σούπερ με την Χαϊντουκ, σαρώνει στο Μουντιάλ με την εθνική Κροατίας. Συνεπώς, δεν έπρεπε να φύγει. Κι όμως ο Κροάτης καλώς έφυγε. Τότε που αποχώρησε δεν υπήρχε μέλλον στην ΑΕΚ. Τότε. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα για… πέταμα. Ολοι ήταν για τα… μπάζα.

Κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει. Το κλίμα ήταν κακό. Κάκιστο. Η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Ολοι έψαχναν την πόρτα της εξόδου. Ο Λιβάγια είχε «μπουκώσει». Δεν άντεχε άλλο. Ούτε αυτός μήτε η ομάδα. Επαιζε σε λάθος θέση, είχαν στραβώσει όλα μετά την κατάκτηση του τίτλου και δεν είχε να προσφέρει κάτι. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν φθορά για όλους.

Η διαχείριση ήταν τραγική. Αυτό, ναι. Μα όχι μόνο για τον Κροάτη, αλλά από όλους για όλους. Ο σημερινός Λιβάγια στη σημερινή ΑΕΚ θα έκανε και πάλι… παπάδες. Όπως έκανε όταν η «Ενωση» πήρε το πρωτάθλημα. Ποιος όμως άντεχε να μείνει εκείνος ο ξενερωμένος και αναποτελεσματικός Λιβάγια σε μια ομάδα που μέχρι και πριν από λίγους μήνες ήταν υπό διάλυση; Ούτε ο ίδιος μήτε η ίδια η ΑΕΚ.

Ο Μάρκο τότε πήγε στην Χαϊντουκ. Περίμενε κανείς την τωρινή του αναγέννηση. Ολοι λέγαμε πόσο σπουδαίος ήταν, αλλά πόσο πίσω είχε μείνει και όλα τα σχετικά. Ο Λιβάγια τότε καλώς έφυγε. Το πρόβλημα ήταν η ίδια η ΑΕΚ που αυτοκαταστράφηκε και μηδένισε για καιρό την αξία πολλών παικτών. Τώρα είναι μια άλλη ομάδα, μια άλλη ιστορία. Να γυρίσει ο Λιβάγια; Τώρα; Μπορεί;

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X