Χωρίς λόγια: Η Ηλιούπολη ζητεί την καθαίρεση του διαιτητή που έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό Β´

Χωρίς λόγια: Η Ηλιούπολη ζητεί την καθαίρεση του διαιτητή που έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό Β´

Ναι αυτό είναι ο Ολυμπιακός, η Ηλιούπολη ζητεί την καθαίρεση του διαιτητή που έδωσε δυο πέναλτι στη δεύτερη ομάδα του λιμανιού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, είναι αλήθεια, μην τρίβετε τα μάτια σας. Η Ηλιούπολη ζητεί την καθαίρεση του διαιτητή που έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό Β´!

Έξαλλοι με τον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά είναι οι άνθρωποι της ομάδας της Ηλιούπολης, καθώς θεωρούν πως ο ρέφερι στο παιχνίδι τους κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ ήταν «σε εντεταλμένη υπηρεσία»!

Μπορεί η Ηλιούπολη να επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φρικτά παράπονα από τον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά.

Ο λόγος; Ο ρέφερι έδωσε δύο άκρως αμφισβητούμενα πέναλτι στους Ερυθρόλευκους, τα οποία «έπιασε» ο τερματοφύλακας Περιστερίδης, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Πηγές κοντά στην ομάδα αναφέρουν πως θεωρούν ότι ο Γιαννουκάς ήταν «σε εντεταλμένη υπηρεσία», ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι ανεπιθύμητος σε όλους τους επόμενους αγώνες της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, όπως επισημαίνουν άνθρωποι της Ηλιούπολης «Θα ενημερώσουμε και άλλες ΠΑΕ για τα έργα του κ. Γιαννουκά , καθώς η δράση του μπορεί να βλάψει και άλλες ομάδες στο μέλλον», συμπληρώνοντας: «ελπίζουμε η ΚΕΔ να πράξει τα δέοντα και να μην επιτρέψει ξανά στον κ. Γιαννουκά και τους συνεργάτες του να σφυρίξουν επαγγελματικό παιχνίδι».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X