Παπαδιονυσίου: «Με σοβαρότητα για τη νίκη κόντρα στον Δούκα»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Ο πίβοτ της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Δούκα και την Ευρώπη που ακολουθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί αύριο (30/11, 19.00) τον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Αλέξης Αλβανός και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει αήττητους και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας τους παράλληλα ένα έξτρα ψυχολογικό «μπουστ» ενόψει των Ευρωπαϊκών τους αναμετρήσεων.

Ο παίκτης της ΑΕΚ Τάσος Παπαδιονυσίου σχολίασε στο σάιτ της ΟΧΕ για τον αυριανό αγώνα: «Με τον αγώνα απέναντι στον Δούκα ξεκινά για εμάς μια σειρά από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, καθώς θα κληθούμε να δώσουμε αρκετούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το καταφέρουμε απέναντι σε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα όπως είναι ο Δούκας. Έχουμε σεβασμό για κάθε αντίπαλο και θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα αφού όπως παρατηρούμε το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά αμφίρροπο και δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα κάποια έκπληξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας μας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X