Τα πάντα γίνονται για την εταιρεία του Κλάτενμπεργκ και το Ολυμπιακό συμφέρον

Τα πάντα γίνονται για την εταιρεία του Κλάτενμπεργκ και το Ολυμπιακό συμφέρον

Ολα για να... βολευτούν οι «ερυθρόλευκοι» και ο Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Super League είναι απλά ένας πολιορκιτικός κριός στην επικοινωνιακή πολιτική και πίεση που θέλει να ασκήσει ο Ολυμπιακός. Τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για να χορηγηθούν οι ομάδες που ψήφισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Shopflix) ουσιαστικά ήταν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που θεωρούσε η πλευρά του Ολυμπιακού πως θα πετύχει.

Τα βλέπουμε ξεκάθαρα σε κάθε ζήτημα που αφορά το ποδόσφαιρο. Αρχικά με το μεροκάματο που δεν έχασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εν συνεχεία με τις παρεμβάσεις στην ΕΠΟ που δεν είχαν καμία σχέση με το καλό του ποδοσφαίρου και της λίγκας, αλλά αφορούσαν ξεκάθαρα τα θέλω του Ολυμπιακού. Μέχρι και στην περίφημη ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ από το συνεταιρισμό. Εκείνη που… ξέχασε να υπογράψει ο πρόεδρος της λίγκας, λες κι αν την υπέγραφε με το συγκεκριμένο ρόλο μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Η επαγγελματική διαιτησία εν μέσω όλων αυτών εξελίσσεται στο πιο σύντομο ανέκδοτο. Για τον απλούστατο λόγο πως ο Κλάτενμπεργκ ετοιμάζει μια εταιρεία που θα λειτουργεί όπως θέλει ο Ολυμπιακός. Δηλαδή το προεδρείο της λίγκας αν προτιμάτε, αν και ο διαχωρισμός είναι περιττός. Σε διαφορετική περίπτωση, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ούτε Κλάτενμπεργκ θα υπήρχε, ούτε σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού.

Διαχρονικά η πλευρά της ΠΑΕ απ’ το λιμάνι έχει αποδείξει πως την ενδιαφέρει αποκλειστικά η δική της ατζέντα. Στο χώρο του ποδοσφαίρου οι μνήμες και τα βιώματα είναι πικρά απ’ αυτή την ιστορία. Λογικό κι επόμενο οι άλλες ομάδες να μην εμπιστεύονται καμία εταιρεία Κλάτενμπεργκ, λογικό να υπάρχει σκεπτικισμός κι απ’ την ΕΠΟ αναφορικά με ένα εξωθεσμικό πρόσωπο.

 

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X