ΑΕΚ: Ο Ρόα τους… έστειλε αδιάβαστους: Ασκήσεις με μπάλα σε γλιστερό τερέν για να είναι έτοιμοι για τα πάντα! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ρόα τους… έστειλε αδιάβαστους: Ασκήσεις με μπάλα σε γλιστερό τερέν για να είναι έτοιμοι για τα πάντα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η δουλειά του Κάρλος Ρόα με τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ σήμερα το πρωί στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά στην προετοιμασία της ΑΕΚ δεσπόζει η επιβλητική παρουσία του Κάρλος Ρόα.

Ο Αργεντίνος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ και σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα παγκοσμίως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους γκολκίπερ της Ένωσης από το περασμένο καλοκαίρι στο Αλκμάαρ και σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της ομάδας ανασταλτικά, έφεραν την ΑΕΚ να έχει πολύ χαμηλό παθητικό στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Ρόα και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ αντιλαμβανόμενοι τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα από εδώ και πέρα ήθελαν να πάνε σε μία χώρα με αντίστοιχες καιρικές συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή. Και οι συνθήκες είναι αυτό που έψαχναν.

Μάλιστα, ο Ρόα σε μία εκ των ασκήσεων σήμερα το πρωί, έκανε αυτό που είχε στόχο. Πετούσε με δύναμη την μπάλα από ψηλά για να σκάσει κάτω πριν τους τερματοφύλακες (Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης) και με το γλιστερό τερέν να φύγει με δύναμη και ταχύτητα, ώστε να είναι πανέτοιμοι σε κάθε περίπτωση για απόκρουση.

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO του enwsi.gr από τις ασκήσεις του Ρόα:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X