Δέλλας: «Θα τα καταφέρει η Αργεντινή, έχει μέλλον η Ισπανία» (VIDEO)

Δέλλας: «Θα τα καταφέρει η Αργεντινή, έχει μέλλον η Ισπανία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τραϊανός Δέλλας, αναλύει τους αγώνες Ουαλία-Αγγλία, Πολωνία-Αργεντινή και Ιαπωνία-Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και η 5η εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φιλοξενεί έναν ακόμα Legend του 2004, τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σχολιάζει την αναμέτρηση Ουαλία-Αγγλία που θα διεξαχθεί σήμερα (21:00) και εξηγεί για ποια από τις δύο ομάδες ο αγώνας αυτός θα είναι μοιραίος.

Τονίζει ότι η Αργεντινή εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει στο αυριανό παιχνίδι με την Πολωνία (21:00) και εξηγεί γιατί θεωρεί πως η Ισπανία, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ιαπωνία (21:00), έχει μέλλον και μετά το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αποκαλύπτει ακόμα ποιο αποτέλεσμα τον στενοχώρησε πιο πολύ, ενώ χαρακτηρίζει το γκολ του Ριτσάρλισον στον αγώνα της Βραζιλίας με τη Σερβία ως ένα από τα καλύτερα που έχουν σημειωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε εδώ:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X