Καβάνι για την ήττα της Ουρουγουάης: «Ρώτα τον Αλόνσο» (VIDEO)

Καβάνι για την ήττα της Ουρουγουάης: «Ρώτα τον Αλόνσο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουρουγουάη δεν έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις αντάξιες της ποδοσφαιρικής της αξίας και θα διεκδικήσει στο τελευταίο της παιχνίδι τη πρόκριση για την επόμενη φάση. Τι απάντησε ο Έντινσον Καβάνι για τα αρνητικά της αποτελέσματα.

Ο Έντινσον Καβάνι είναι από τους στυλοβάτες της εθνικής του ομάδας, αλλά και ο ίδιος πόσα να κάνει…Μετά την ήττα από την Πορτογαλία, η Ουρουγουάη θα έχει έναν τελικό μπροστά της κόντρα στην Γκάνα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την κατάσταση στην ομάδα του, έδωσε ίσως μια μη αναμενόμενη απάντηση, λέγοντας ότι αυτό το ερώτημα θα πρέπρει να τεθεί στον προπονητή του, Ντιέγκο Αλόνσο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε σε δήλωσή του: «Πρέπει να ρωτήσεις τον Αλόνσο. Ρώτα τον, θα μπορεί να σου μιλήσει πιο τακτικά για το τι μπορεί να συμβεί».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X