Κολοσσός Ρόδου - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Κολοσσός Ρόδου - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Κακή απόδοση από τους περισσότερους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με μια τραγική εμφάνιση έχασε από τον Κολοσσό με τους περισσότερους παίκτες να έχουν κακή απόδοση. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Αόρατος για ακόμα έναν αγώνα σε άμυνα και επίθεση, δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Τιμ Φρέιζιερ: Ξύπνησε στο 4ο δεκάλεπτο, πέτυχε 2 τρίποντα για να μειώσει το σκορ αλλά και πάλι έκανε πολλά αβίαστα λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Κακό ματς από τον Αμερικάνο φόργουορντ, που ήταν πολύ άστοχος από την περιφέρεια, παρά την προσπάθεια του στην άμυνα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ξεκίνησε στην πεντάδα ο αρχηγός της ΑΕΚ, αλλά δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση. Αμυντικά περιόρισε τον Σταρκς στο πρώτο μέρος αλλά δεν έπαιξε πολύ στο 2ο.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς τηρουμένων των αναλογιών ήταν από αυτούς που προσπάθησαν. Είχε καλές επιλογές επιθετικά όμως στην άμυνα εκτέθηκε και αυτός από τον Σταρκς στο 4ο δεκάλεπτο.

Αντρέας Πετρόπουλος: Προσπάθησε να πιέσει αμυντικά όμως μέχρι εκεί.

Κώστας Παπαδάκης: Δεν αγωνίστηκε.

Νίκος Περσίδης: Δεν αγωνίστηκε.

Άλεξ Μάντσεν: Ενώ ξεκίνησε καλά τον αγώνα με 5 πόντους, αλλά στην συνέχεια χάθηκε και αυτός από το δυνατό παιχνίδι των παικτών του Κολοσσού, ειδικά στα ριμπάουντ.

Πάνος Φιλιππάκος: Ο Έλληνας φόργουορντ, έδωσε μάχες στις 2 ρακέτες αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα ριμπάουντ.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Παναμέζος πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο τα ριμπάουντ, αλλά και επιθετικά για πρώτη φορά ήταν πολύ κακός και δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Χατζηδάκη πολλές φορές, χάνοντας εύκολα για την κλάση του καλάθια.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Επιθετικά ο Λετονός ήταν ο μόνος που διακρίθηκε, πετυχαίνοντας 12 πόντους, ενώ στην άμυνα τον σημάδεψαν οι γκαρντ του Κολοσσού.

Ηλίας Καντζούρης: Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την λειτουργία της ομάδας και αυτό είναι που πρέπει να βρει ο προπονητής της ΑΕΚ. Τα ριμπάουντ είναι πρώτα θέμα διάθεσης και προσπάθειας και οι παίκτες του Κολοσσού μάχονταν για κάθε ένα από αυτά, ενώ οι αντίστοιχοι της ΑΕΚ, παρέμεναν «ατσαλάκωτοι». Εδώ και καιρό η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ και δεν φαίνεται να διορθώνεται αυτό, πράγμα που είναι ευθύνη του να το βρει και να το διορθώσει.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X