Άνευρη και χωρίς ψυχή η ΑΕΚ, έχασε (73-67) από τον Κολοσσό Ρόδου με θλιβερή εμφάνιση

Άνευρη και χωρίς ψυχή η ΑΕΚ, έχασε (73-67) από τον Κολοσσό Ρόδου με θλιβερή εμφάνιση
Photo Credits: INTIME

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος η ΑΕΚ, ηττήθηκε εύκολα από τον Κολοσσό των τεσσάρων ξένων!

Με κακή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό των τεσσάρων ξένων με 73-67.

Η ΑΕΚ υπέστη οδυνηρή ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό, πραγματοποιώντας άλλη μια τραγική εμφάνιση, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήλεγχε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, είχε αρκετές φορές διαφορές 6 πόντων, όμως με κακές επιλογές επέτρεπε στον Κολοσσό να επιστρέφει, χάνοντας όλα τα αμυντικά της ριμπάουντ και δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες στους παίκτες του Κολοσσού. Εκτός από τα ριμπάουντ, η Ένωση πλήρωσε την κακή εμφάνιση σχεδόν όλων των παικτών, αν εξαιρέσουμε επιθετικά τον Στρέλνιεκς, με τους Μίτσελ και ΜακΓκρίφ να κάνουν τα χειρότερα παιχνίδια τους με την φανέλα της ΑΕΚ. Κορυφαίος του αγώνα ο Σταρκς, που έκανε μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ, ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, με προσωπικές ενέργειες.

Το ματς

Ο Ηλίας Καντζούρης παρέταξε την ΑΕΚ με αρχική πεντάδα Φρέιζιερ, Φλιώνη, Γουίλιαμς, ΜακΓκρίφ και Μάντσεν, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τους Σταρκς, Κόφει, Κατσίβελη, Γιαννόπουλο και Χατζηδάκη. Καλό ξεκίνημα για την ΑΕΚ με 4 πόντους του Μάντσεν από κοντά (2-6). Τρίποντο του Γουίλιαμς από την γωνία και απάντηση από τον Γιαννόπουλο (8-9). Ο Κολοσσός επέμενε στα σουτ έξω από τα 6.75 με τον Σταρκς να ευστοχεί (13-15). Πολλά φάουλ από τους παίκτες της Ρόδου με την ΑΕΚ να εκτελεί αρκετές βολές εύστοχα (15-20).

Καλάθι και φάουλ από τον Στάρκς που ντράιβ από τον Μορέιρα που ισοφάρισε στην έναρξη της 2ης περιόδου (20-20). 2 σερί τρίποντα από τον Στρέλνιεκς για να ξαναδώσει προβάδισμα στην Ένωση (22-26). Με το 3ο τρίποντο του Στρέλνιεκς και καλάθι και φάουλ του Φιλιππάκου ξέφυγε και πάλι η ΑΕΚ (26-32). Η ΑΕΚ είχε ευκαιρία στους +6 πόντους να μεγαλώσει και άλλο την διαφορά όμως έκανε και πάλι χαζά λάθη με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο Κολοσσός με τον Σταρκς και τελικά να ισοφαρίσει στην λήξη του ημιχρόνου (33-33).

Κακό ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο για την ΑΕΚ, με κακές επιλογές, έδωσαν την ευκαιρία στον Κολοσσό να περάσει μπροστά, για να απαντήσει με τον ΜακΓκρίφ η Ένωση (37-39). Ωραίο λέι-απ από τον Γουίλιαμς και 1 βολή από τον Μίτσελ με την Ένωση να ξαναβρίσκει ρυθμό (37-42). Τρίποντο από τον Γιαννόπουλο μετά από ακόμα ένα επιθετικό ριμπάουντ και αμέσως καλάθι στον αιφνιδιασμό για το προβάδισμα του Κολοσσού (45-44). Άλλο ένα κακό 3ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με καλάθι του Μίτσελ στο τέλος του χρόνου, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει αμυντικό ριμπάουντ και να δίνει δεύτερες επιθέσεις στον Κολοσσό (49-48).

Τρίποντο του Γουίλιαμς που μείωσε για την ΑΕΚ στην 4η περίοδο (54-51). Ο Κολοσσός άρχισε να βρίσκει λύσεις από το περιφερειακό σουτ με τον Σταρκς να ευστοχεί και να μεγαλώνει την διαφορά (57-53). Ακόμα ένα τρίποντο του Σταρκς που βρήκε ρυθμό στο κρισιμότερο σημείο της αναμέτρησης (60-54). Ξανά τρίποντο από τον Σταρκς που ήταν ασταμάτητος και απάντησε στο γκολ-φάουλ του Στρέλνιεκς (63-57). Σημαντικό τρίποντο από τον Φρέιζιερ που μείωσε για την Ένωση (65-62).  2ο τρίποντο του Φρέιζιερ που ισοφάρισε, αλλά αμέσως ο Σταρκς απάντησε (68-65). Τρίποντο-μαχαιριά από τον Κόφεϊ που ήταν εντελώς ελεύθερος σε μια αδράνεια της άμυνα της ΑΕΚ (71-66). Η ΑΕΚ έχασε ακόμα ένα καθοριστικό αμυντικό ριμπάουντ και με 2 βολές του Γιαννόπουλου γνώρισε την ήττα (73-67)

Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ: 73-67

Δεκάλεπτα: 15-20, 33-33, 49-48, 73-67

Κολοσσός Ρόδου (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 25, Μορέιρα 6, Χρυσικόπουλος 6, Όσμπορν, Ντίξον, Μπιλής, Κόφει 10, Χατζιδάκης 6, Κατσίβελης 1, Ιορδάνου, Τίγκ 2, Γιαννόπουλος 17.

ΑΕΚ (Καντζούρης): Κόνιαρης, Φρέιζιερ 15, Πετρόπουλος, Φλιώνης 2, ΜακΓκρίφ 8, Φιλιππάκος 4, Περσίδης, Μάντσεν 6, Παπαδάκης, Γουίλιαμς 10, Μίτσελ 10, Στρέλνιεκς 12.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X