Μουντιάλ 2022: Πήρε την ματσάρα η Γκάνα, κέρδισε (2-3) τη Νότια Κορέα (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Πήρε την ματσάρα η Γκάνα, κέρδισε (2-3) τη Νότια Κορέα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκάνα πήρε πολύ σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στη Νότια Κορέα σε ένα φοβερό ματς με πολλές ανατροπές για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022.

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι στο “Education City Stadium” του Αλ Ραγιάν, η Γκάνα νίκησε 3-2 τη Νότια Κορέα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση από τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, με τέρματα των Σαλίσου (24΄) και Κούντους (34΄), αλλά με δύο γκολ του Γκουέ-σουνγκ Τσο (58΄, 61΄), ο οποίος προτιμήθηκε στην ενδεκάδα αντί του Ούι-τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού, η ασιατική ομάδα ισοφάρισε προσωρινά. Ο Κούντους στο 68΄ χάρισε τελικά τη νίκη στους «black stars», που θα παίξουν πλέον κόντρα στην Ουρουγουάη το εισιτήριο για τους «16». Η Κορέα έμεινε στον ένα βαθμό και, έχοντας μπροστά της το ματς με την Πορτογαλία, οδεύει ολοταχώς προς τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων, για τρίτη σερί διοργάνωση.





Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X