«Ντέρμπι» Γκατσίνοβιτς-Μουκουντί με… άρωμα Μουντιάλ την ώρα της προπόνησης της ΑΕΚ!

«Ντέρμπι» Γκατσίνοβιτς-Μουκουντί με… άρωμα Μουντιάλ την ώρα της προπόνησης της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Οτι έγινε μεταξύ Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί την ώρα της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ΑΕΚ πραγματοποιούσε την πρώτη της προπόνηση στο Μπουργκ Χάαμστεντε, διεξαγόταν στο Κατάρ το κρίσιμο ματς του Καμερούν με την Σερβία για το Μουντιάλ 2022.

Δηλαδή, Άρολντ Μουκουντί εναντίον Μιγιάτι Γκατσίνοβιτς! Και αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε ένα μικρό… ντέρμπι στο προπονητικό κέντρο.

Ο Γκατσίνοβιτς «έπεσε» μόλις έμαθε το γκολ του Καμερούν (ενημερωνόταν από τον πάγκο για την εξέλιξη…), ενώ ο Μουκουντί έσφιξε τις γροθιές. Μετά από λίγη ώρα η Σερβία το γύρισε το ματς με τον «Γκάτσι» να πανηγυρίζει και τον υψηλόσωμο στόπερ να… κρύβεται!

Την ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν να επιστρέφουν με τα ποδήλατα στο ξενοδοχείο, η Σερβία συνέχιζε να κερδίζει και στο… δρόμο ο Γκατσίνοβιτς ενημερώθηκε για το απροσδόκητο 3-3. Το ίδιο συνέβη και με τον Μουκουντί που πανηγύρισε πάνω στο ποδήλατο!

Πάντως, οι συμπαίκτες τους και στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν πως παραμένει… απίστευτο ότι Γκατσίνοβιτς-Μουκουντί δεν κλήθηκαν στις Εθνικές Σερβίας και Καμερούν αντίστοιχα στο Μουντιάλ 2022…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X