Αλμέιδα στους παίκτες: «Ενας δρόμος υπάρχει για να πετύχουμε!» (VIDEO)

Αλμέιδα στους παίκτες: «Ενας δρόμος υπάρχει για να πετύχουμε!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα από σήμερα και μετά από 12 ημέρες άδεια ξεκινά την μίνι προετοιμασία της με στόχο να συνεχίσει και να βελτιώσει η ΑΕΚ την εικόνα του α’ 6μηνου στην Ελλάδα.

Ο Αργεντίνος κόουτς της Ένωσης μαζί με το τιμ του άρχισε αμέσως τη δουλειά με τον Γκίντο Μπονίνι να αρχίζει πρώτος με το πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τις πρώτες ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Ο Αλμέιδα με το που συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο στο προπονητικό γήπεδο, τους μάζεψε για ομιλία. Εκεί ο «Μάτι» έδωσε το στίγμα του.

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε τις ημέρες της άδειας, αλλά εδώ ήρθαμε να δουλέψουμε. Ξεχνάμε τα πάντα και σας θέλω εδώ. Θέλω να δίνουμε πάλι τα πάντα σε κάθε άσκηση. Είναι ήσυχα εδώ, θέλω να δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε. Να δουλεύουμε όπως το κάνουμε από το καλοκαίρι. Περιμένω από όλους σας να το δω» είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος κόουτς της ΑΕΚ.

Και επί της ουσίας οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αντιλήφθηκαν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Οι περισσότεροι γνωρίζουν άλλωστε…

Δείτε VIDEO από την ομιλία Αλμέιδα:

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X