
Ενσωματώνεται το βράδυ και ο Νίκλας Ελίασον στην αποστολή της ΑΕΚ
Μεγαλώνει η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία από σήμερα το βράδυ.
Μαζί με τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους θα είναι από σήμερα και ο Νίκλας Ελίασον με τον Μπρούνο Άλβες. Ο Σουηδός εξτρέμ που τραυματίστηκε σοβαρά πάνω στην καλύτερη φόρμα του, δεν θα μπορεί να προπονηθεί φυσικά, αλλά συνεχίσει από την Ολλανδία το πρόγραμμα ενδυνάμωσής του και άπαντας ήθελαν να είναι μαζί τους, να μην νιώθει αποκομμένος από τους συμπαίκτες του.
Μαζί του θα ταξιδέψει και ο Αθλητικός Διευθυντής της Ένωσης που και το καλοκαίρι ήταν δίπλα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι είναι από την πρώτη ημέρα στην Ολλανδία μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ δεν θα ταξιδέψει.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αυτά που πίστευαν με την ΑΕΚ, να τα ξεχάσουν οριστικά!
- Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟ με ματς περισσότερο, περιμένει η ΑΕΚ – Έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ξεφτίλα: Το ρεζίλι στο Περιστέρι έγινε παγκόσμιο θέμα!



MasterChef: Ο… παλιός παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι και θα φέρει πανικό – Πέταξε έξω τον καινούργιο (VIDEO)

Ο Λεμπρόν έγραψε ιστορία – Ξεπέρασε τον Τζαμπάρ και έγινε ο Νο1 σκόρερ στο NBA

ΑΕΚ για τα θύματα της Θύρας 7: «Αθάνατοι» (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες, μέσα ο Χουάνγκ

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)