ΑΕΚ: Πάολο Φερνάντες, η πρώτη γεύση – Όλα όσα έκανε, όλα όσα είδαμε (VIDEO)

ΑΕΚ: Πάολο Φερνάντες, η πρώτη γεύση – Όλα όσα έκανε, όλα όσα είδαμε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τα πεπραγμένα του Πάολο Φερνάντες στην πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της ΑΕΚ από σήμερα είναι ο Πάολο Φερνάντες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Βόλο και θα μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου 2023, ωστόσο ήδη ενσωματώθηκε στην Ένωση. Βρίσκεται κανονικά με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή στην Ολλανδία και δη στο Μπουργκ Χάαμστεντε για την χειμερινή προετοιμασία.

Εκεί ο Ισπανός σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση και το enwsi.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει ότι… έκανε. Ο Φερνάντες μιλά την ίδια γλώσσα με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όλο το προπονητικό τιμ και έτσι όλα είναι πιο απλά για τον ίδιο. Έφτασε με το ποδήλατο μαζί με τους παίκτες της Ένωσης και έδειξε πολύ άνετος. Μιλά απευθείας με τον Αλμέιδα στην γλώσσα τους και μάλιστα κατάφερε να μπει απευθείας στο… πνεύμα. Οι ασκήσεις του Αλμέιδα, μετά το γυμναστήριο, είχαν πολλές επαφές με την μπάλα και πρέσινγκ.

Με τον Πάολο Φερνάντες να αναδεικνύει σε αυτές την εξαιρετική τεχνική του που βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το χαμηλό κέντρο βάρος του (κάτι σαν τον Πινέδα…) τον βοηθά στο ξεμαρκάρισμα πολύ άνετα, ενώ είναι ταχυδυναμικός στα πρώτα μέτρα όπως έδειξε. Σε όλες τις ασκήσεις έδειξε να ανταποκρίνεται πολύ καλά και να δείχνει ότι θα μπει αμέσως στο πλάνο του Αλμέιδα, αρκεί να ανταποκριθεί και στο επίπεδο της έντασης, της χημείας και της φυσικής κατάστασης στο επιθετικό τρίτο.

Κάτι που θα φανεί περισσότερο στις επόμενες προπονήσεις σε Ολλανδία και Ελλάδα.

Ο Φερνάντες εν δράσει

Δείτε τα πρώτα VIDEO του Φερνάντες στην ΑΕΚ:

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X