H Γερμανία έχει νικήσει σε ΕΝΑ ματς Μουντιάλ μετά τον τελικό του 2014!

H Γερμανία έχει νικήσει σε ΕΝΑ ματς Μουντιάλ μετά τον τελικό του 2014!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παιχνίδι με την Ισπανία η Γερμανία δεν ήταν κακή. Υπήρξε ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρόλο που εκείνη ισοφάρισε στο τέλος, ενδεχομένως άξιζε κάτι παραπάνω.

Ωστόσο η αποτυχία να κερδίσει (και) το ματς με τη «φούρια ρόχα» φτώχυνε έναν εντυπωσιακά πενιχρό απολογισμό στα τελευταία Μουντιάλ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν τα «πάντσερ» έχουν κερδίσει ένα μόλις παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την κατάκτηση της κούπας το 2014 (με τη νίκη στον τελικό επί της Αργεντινής).

Ήταν αυτό με τη Σουηδία στους ομίλους το 2018 (με πέναλτι του Κρόος στις καθυστερήσεις να γράφει το 2-1), ενώ στα υπόλοιπα ματς καταγράφονται τρεις ήττες (1-0 από Μεξικό, 2-0 από Νότια Κορέα, 2-1 από Ιαπωνία) και η χθεσινή ισοπαλία με την Ισπανία (1-1).

Σημειώνεται, δε, ότι σε περίπτωση που γκελάρει και με την Κόστα Ρίκα στο τελευταίο ματς του ομίλου, θα πρόκειται για το πρώτο Μουντιάλ που η Γερμανία θα έχει συμμετάσχει χωρίς να πάρει νίκη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X