Νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο (15:45, LIVE ενημέρωση, enwsi.gr)

Νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο (15:45, LIVE ενημέρωση, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ στην έδρα του Κολοσσού

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου (15:45, ERTSPORTS 1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Η «Βασίλισσα» μετά την ήττα της στην Γερμανία από την Βόννη, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει την νίκη.

Δεν λείπουν τα προβλήματα από τον Ηλία Καντζούρη, αφού υπάρχει η γνωστή απουσία του Μαυροειδή ενώ και ο Ξανθόπουλος είναι αμφίβολος. Ο Έλληνας γκαρντ χτύπησε στο τέλος του αγώνα με την Βόννη, οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά μπορεί να προστατευτεί για την δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε η ΑΕΚ διαθέτει πληθώρα παικτών στην θέση του.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Αιζάϊα Μάιλς, οπότε μένει να δούμε αν η Ένωση θα κάνει χρήση του νέου κανονισμού και θα τον βάλει στην εξάδα των ξένων. Ο προπονητής της ΑΕΚ, επιστρέφει ως αντίπαλος, στην ομάδα που δούλεψε τα 2 προηγούμενα χρόνια και με την καλή πορεία που είχε εκεί, πήρε το εισιτήριο για την Ένωση.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, είναι αήττητη στην έδρα της, έχοντας κερδίσει Προμηθέα και ΠΑΟΚ, ενώ έχει χάσει σε όλα τα εκτός έδρας (ρεκόρ 2-4). Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, ενισχύθηκε με έναν πρώην παίκτη της Ένωσης, τον Μάικλ Ντίξον, ενώ υπάρχουν και οι Γιαννόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Χατζηδάκης και Μορέιρα που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της «Βασίλισσας».

Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και μαζί του, θα είναι οι Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης) και Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X