Μουντιάλ 2022: Διέρρευσαν το κινητό του Μπόριαν και έλαβε χιλιάδες απειλητικά μηνύματα από Κροάτες

Μουντιάλ 2022: Διέρρευσαν το κινητό του Μπόριαν και έλαβε χιλιάδες απειλητικά μηνύματα από Κροάτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Μπόριαν βρέθηκε στο στόχαστρο Κροατών οπαδών. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Κροατία, αλλά λόγω του εμφυλίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία η οικογένειά του μετανάστευσε αρχικά στο Βελιγράδι στον Καναδά.

Μεγάλωσε εκεί και έγινε… Καναδός εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, με τη μοίρα να τον φέρνει χθες αντιμέτωπο με την πραγματική του πατρίδα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ήττα με 4-1, το τηλέφωνό του διέρρευσε στις τάξεις των Κροατών οπαδών και δέχτηκε χιλιάδες υβριστικά ή ακόμη και απειλητικά μηνύματα. «Έχω 2.056 μηνύματα μόνο στο WhatsApp, για να μη μιλήσω για τις κλήσεις. Έλαβα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Αυτό δείχνει τι άνθρωποι είναι οι συγκεκριμένοι. Είναι μάλλον παιδιά που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο παρελθόν και ξεσπάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους άλλους.

Τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου και η οικογένειά μας περάσαμε δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν θα τους επιτρέψω να μου χαλάσουν την εμπειρία του Μουντιάλ. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, έχω μια όμορφη οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπούν», ανέφερε ο γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα.

«Οι παίκτες της Κροατίας ήταν κύριοι στη συμπεριφορά τους απέναντί μου. Τους συγχαίρω για τη νίκη και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς βάλαμε το πρώτο μας γκολ σε Μουντιάλ και τώρα θα διεκδικήσουμε την Πέμπτη και την πρώτη μας νίκη, απέναντι στο Μαρόκο», πρόσθεσε ο 35χρονος γκολκίπερ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X