Μουντιάλ 2022: Δεύτερη «μάχη» για την Βραζιλία και ματσάρα για Πορτογαλία - Ουρουγουάη

Μουντιάλ 2022: Δεύτερη «μάχη» για την Βραζιλία και ματσάρα για Πορτογαλία - Ουρουγουάη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα σημαντικά ματς περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται το βράδυ: Στις 21:00, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη και η λογική λέει ότι ο νικητής θα βάλει βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Προβάδισμα έχει πάντως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που κέρδισε στην 1η αγωνιστική, ενώ οι Λατινοαμεριάνοι έμειναν στην ισοπαλία με τη Νότια Κορέα.

Οι Ασιάτες αντιμετωπίζουν την Γκάνα στο άλλο ματς του ομίλου (15:00) και γνωρίζουν ότι με δική τους νίκη θα μπουν… σφήνα στη μάχη για την πρόκριση, με τους Αφρικανούς να παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί.

Στις 18:00 η λαβωμένη Βραζιλία παίζει με την Ελβετία και στοχεύει στο «2 στα 2» για να κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Ο Τίτε δεν υπολογίζει σίγουρα στον τραυματία Νειμάρ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Πακετά, Ντανίλο, Άλισον και Άντονι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μέρα ξεκινά με το Καμερούν – Σερβία (12:00), σε μία αναμέτρηση… do or die και για τις δύο ομάδες.

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X