Μουντιάλ 2022: Τι χρειάζονται Γερμανία και Ισπανία για να προκριθούν

Μουντιάλ 2022: Τι χρειάζονται Γερμανία και Ισπανία για να προκριθούν
Photo Credits: INTIME

Τι χρειάζονται Γερμανία και Ισπανία για να προκριθούν στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισοπαλία της Γερμανίας με την Ισπανία την κράτησε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, όμως μπορεί να προχωρήσει μόνο με νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Τι χρειάζεται η Ισπανία για να μην αποκλειστεί, όλα τα σενάρια.

Η ισοπαλία της Γερμανίας με την Ισπανία διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό τα σενάρια πρόκρισης των τεσσάρων ομάδων του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Κάθε ομάδα έχει σε απόλυτο ή έστω σε μεγάλο βαθμό την τύχη στα χέρια της, όμως τα πάντα είναι πιθανά, όπως έχει δείξει η πρεμιέρα του συγκεκριμένου “ομίλου του θανάτου”.

Η Ισπανία αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά, όμως υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί. Η Γερμανία χρειάζεται νίκη, αλλά δεν της φτάνει αυτή, ενώ Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα θα διεκδικήσουν κι αυτές την πρόκριση επί ίσοις όροις.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ομίλου θα αντιμετωπίσει το 2ο του 6ου ομίλου και ο 2ος του ομίλου θα αντιμετωπίσει το νικητή του 6ου ομίλου, όπου βρίσκονται Βέλγιο, Μαρόκο και Κροατία (ο Καναδάς έχει αποκλειστεί).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X