Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την ελληνική τηλεόραση και τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, αλλά εξέφρασε και τη γνώμη της για το πρόσωπο του Σταμάτη Φασουλή.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την λέξη «ανακατώστρα», την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη Σοφία Παυλίδου.

Μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, για το οποίο κατηγορήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου: «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;».

Όσον αφορά στο σχόλιο «ανακατώστρα»: «Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας».

Διαβάστε στο dessou.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X