Η ΑΕΚ με το βλέμμα στο Κατάρ για την εξέλιξη με τον Βίντα

Ο Βίντα «κατοστάρισε» με την Εθνική Κροατίας και έγραψε ιστορία! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βίντα έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Καναδά λόγω ενοχλήσεων και στην ΑΕΚ έχει σημάνει ένας μικρός συναγερμός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ εξυπακούεται πως παρακολουθούν πολύ στενά όλα όσα κάνουν οι δικοί της… εκπρόσωποι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Και φυσικά η είδηση που βγήκε χθες από το στρατόπεδο της Κροατίας και επιβεβαιώθηκε με τον αποκλεισμό του Ντομαγκόι Βίντα από την αποστολή για το σημερινό ματς με τον Καναδά, σήμανε έναν μικρό συναγερμό στην Ένωση.

Σε μια πρώτη εκτίμηση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού. Όμως αυτές οι “μυικές ενοχλήσεις” για τις οποίες έκαναν λόγο οι Κροάτες και ουσιαστικά κράτησαν τον παίκτη εκτός από το σημερινό ματς, είναι λόγος αρκετός για να παρακολουθούν πολύ στενά οι άνθρωποι της ΑΕΚ την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Βίντα θα δοκιμάσει ήδη από τις επόμενες προπονήσεις της Κροατίας να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση. Και ανάλογα με την κατάσταση του, θα κριθεί και το αν θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Ντάλιτς για το τελευταίο ματς του ομίλου. Το ιατρικό τιμ της εθνικής Κροατίας, δεν δείχνει να ανησυχεί γι’ αυτές τις ενοχλήσεις του Βίντα. Όμως αυτό μένει να φανεί και στην πράξη τις επόμενες μέρες. Με την ΑΕΚ να παρακολουθεί την εξέλιξη και φυσικά να περιμένει να επιστρέψει ο Κροάτης στόπερ στην αγωνιστική δράση της εθνικής του, προκειμένου να λήξει οριστικά ο μίνι συναγερμός.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X