Απίστευτο περιστατικό στο Βέλγιο-Μαρόκο: Αλλος τερματοφύλακας τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, άλλος κάθισε κάτω από τα δοκάρια (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό στο Βέλγιο-Μαρόκο: Αλλος τερματοφύλακας τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, άλλος κάθισε κάτω από τα δοκάρια (VIDEO)

Ενα πραγματικά απίστευτο περιστατικό στο Βέλγιο-Μαρόκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μυστήριο επικρατεί με τον τερματοφύλακα του Μαρόκο κόντρα στο Βέλγιο για το Μουντιάλ 2022, καθώς άλλος εμφανίστηκε κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και άλλος παίζει κάτω από τα δοκάρια!

Ο Μπόνο, κίπερ της Σεβίλλης, ήταν εκείνος που βγήκε από τα αποδυτήρια με την υπόλοιπη αρχική ενδεκάδα των Μαροκινών και πήρε θέση όσο έπαιζαν οι ύμνοι των δύο χωρών. Ωστόσο, τόσο στην ομαδική φωτογραφία που ακολούθησε, όσο και στη ροή του αγώνα, τερματοφύλακας για το Μαρόκο ήταν ο Μουνίρ.


Σύμφωνα με το Gazzetta η ξαφνική αλλαγή οφείλεται σε στομαχική διαταραχή της τελευταίας στιγμής που προκάλεσε ζαλάδα και ναυτία στον κίπερ του Μάροκο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάστασή του στο… παρά ένα από τον δεύτερο στην ιεραρχία γκολκίπερ.


 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X