ΑΕΚ: Πετάει για Βρυξέλλες και επιστρέφει στη... δράση στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Πετάει για Βρυξέλλες και επιστρέφει στη... δράση στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη «μίνι» προετοιμασία της Ολλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ξεκούραση τέλος για την ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στην… πίεση, με την μίνι προετοιμασία της Ολλανδίας να ξεκινάει από σήμερα.

Η Ενωση πετάει για Βρυξέλλες (πετάει στις 10:45 από το Ελ. Βενιζέλος) και από’ κει για τρεις ώρες θα μεταβεί οδικώς στο Μπουργκ Χάαμστεντε, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Ο Αλμέιδα έχει ήδη το… πλάνο των προπονήσεων, εκεί όπου θα υπάρχουν καθημερινές διπλές προπονήσεις και η έντασή τους δεν θα διαφέρει σε τίποτα από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι προπονήσεις θα είναι δυνατές, με τον 48χρονο κόουτς να δίνει ειδική βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και φυσικά στην τακτική. Να σημειώσουμε πως, εκτός από τη δουλειά στις προπονήσεις, η Ενωση θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία στις 4 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα θα συνεχιστούν οι δυνατές προπονήσεις, ενώ στο πρόγραμμα είναι να κλειστεί στην Ελλάδα και ένα ακόμα φιλικό.

Όλα αυτά μέχρι το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ έχει οριστεί η πρώτη αναμέτρηση με την Κηφισιά για το Κύπελλο, στα μέσα του Δεκέμβρη, ενώ 21-22 Δεκεμβρίου αρχίζει πάλι το πρωτάθλημα με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X