Στο τέλος πάντα είναι πιο γλυκό, η ΑΕΚ ξέρανε τον Ολυμπιακό στο φινάλε! (VIDEO)

Στο τέλος πάντα είναι πιο γλυκό, η ΑΕΚ ξέρανε τον Ολυμπιακό στο φινάλε! (VIDEO)

Με γκολ του Ισμαελ Μπλάνκο στο φινάλε του ματς, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1-0 με το γκολ του Ισμαέλ Μπλάνκο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της σεζόν 2010-11, έδωσε μια σπουδαία νίκη. Μια νίκη απολαυστική και ηδονική, αφού ήρθε απέναντι στην ομάδα που έχει ρημάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε έναν αγώνα με μια προκλητικά ευνοϊκή σε βάρος του Ολυμπιακού διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο.

Πριν το ματς, ο Θωμάς Μαύρος τιμήθηκε από τον τότε πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και αποθεώθηκε από περίπου τριάντα χιλιάδες ΑΕΚτζήδες (24.980 εισιτήρια). Ηταν ό,τι έπρεπε για… ορεκτικό ενός ντέρμπι στο οποίο η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα, αλλά έπρεπε να περιμένει ως το 90′ για να πάρει τη νίκη. Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι!

Λίγο έλειψε μάλιστα να μείνει πίσω στο σκορ  η ΑΕΚ όταν ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι του Λεονάρντο στον Πάντελιτς στο 55′. Ο Μιραλάς, όμως, σούταρε άουτ. Λίγο αργότερα ο Μοντέστο δεν είδε δεύτερη κίτρινη και έμεινε χαριστικά στον αγώνα, ενώ υπήρξε λάθος του Σιδηρόπουλου σε βάρος της ΑΕΚ ακόμα και στη φάση του γκολ!

Στο 90′ μετά από ένα κόρνερ που αποκρούστηκε αρχικά, ο Λεονάρντο έκοψε την επίθεση του Ολυμπιακού και έδωσε στον Σενεγαλέζο Ντιόπ. Αυτός μπήκε από τα αριστερά και έκανε μια παράλληλη συρτή σέντρα που πέρασε από όλον τον κόσμο, βρίσκοντας τελικά αμαρκάριστο τον Μπλάνκο που πέτυχε το γκολ και έβαλε φωτιά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνοντας ανάσα στην ΑΕΚ μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Τούμπα και Καβάλα. Ηταν επίσης η δεύτερη νίκη σε ντέρμπι μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού είχε προηγηθεί και το 1-0 επί του Παναθηναϊκού σε ένα από τα πρώτα ματς του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος (78′ Γκερέιρο), Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Μπερνς (58′ Μπλάνκο), Σκόκο (72′ Ντιόπ), Λυμπερόπουλος

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X