Μουντιάλ 2022: Ξεχωρίζει το Ισπανία - Γερμανία, για το «απόλυτο» Βέλγιο και Ιαπωνία

Μουντιάλ 2022: Ξεχωρίζει το Ισπανία - Γερμανία, για το «απόλυτο» Βέλγιο και Ιαπωνία
Photo Credits: INTIME

Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζει τη δεύτερη αγωνιστική του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μουντιάλ συνεχίζει τη «δράση» του στα γήπεδα του Κατάρ.

Το πρώτο παιχνίδι της Κυριακής (12:00) θα διεξαχθεί στο «Ahmad bin Ali Stadium» της πόλης Αλ Ραγιάν, όπου η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την αδύναμη Κόστα Ρίκα για τον 5ο όμιλο κι αναζητά το «2Χ2», μετά τη μεγάλη νίκη της στην πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανία. Αν την πετύχει, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα βρίσκεται στα νοκ-άουτ. Οι Ιάπωνες δεν υπολογίζουν στον τραυματία Σακάι, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του τραυματία Τομιγιάσου.

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, το Βέλγιο ψάχνει απέναντι στο Μαρόκο τη δεύτερη νίκη του (μετά το δύσκολο 1-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Καναδά), που θα του δώσει την πρόκριση στους «16». Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες δεν θα έχει για άλλο ένα ματς τον ανέτοιμο Ρομέλου Λουκάκου, ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Ασράφ Χακίμι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα για τους Μαροκινούς, παρά τον μικροτραυματισμό του.

Η Κροατία έμεινε στο 0-0 με το Μαρόκο στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου και, αν θέλει να πάρει θέση στους «16» και να διεκδικήσει κάτι αντίστοιχα μεγάλο με την παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας, θα πρέπει να πάρει το «τρίποντο», απέναντι στον σκληροτράχηλο Καναδά. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πλήρεις.

Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η νεανική Ισπανία του Λουίς Ενρίκε έκανε… φύλλο και φτερό την Κόστα Ρίκα (7-0) στο πρώτο παιχνίδι της στον 5ο όμιλο και με νίκη επί της Γερμανίας, αφενός θα κλείσει θέση στους «16», αφετέρου θα θέσει νοκ-άουτ τα «πάντσερ» για δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο από τη φάση των ομίλων. Οι Γερμανοί μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία δεν έχει το παραμικρό περιθώριο, ούτε για… ισοπαλία, καθώς πιθανότατα κι ο ένας βαθμός δεν θα της φτάνει…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

  • 5ος όμιλος: Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα 12:00
  • 6ος όμιλος: Βέλγιο-Μαρόκο 15:00
  • 6ος όμιλος: Κροατία-Καναδάς 18:00
  • 5ος όμιλος: Ισπανία-Γερμανία 21:00

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X