Συνεχίζει αήττητη στην κορυφή η ΑΕΚ - Νίκησε (3-1) και την Αθήνα ΄90

Παπακώστας: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Αθήνα '90»

Νέα μεγάλη νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το ντέρμπι με την Αθήνα ’90 για την 7η αγωνιστική της Futsal Super League, καθώς επικράτησε με άνεση με 3-1.

Η «Ένωση» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριάρχησε στο κλειστό της Αγ. Παρασκευής και έφτασε στην 6η της νίκη στη σεζόν, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητη. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μέχρι τώρα μετράνε 6 νίκες και μια ισοπαλία ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ προηγήθηκε με τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος, τον Βιτίνιο που με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πίεζε συνεχώς σε όλο το γήπεδο, χάνοντας ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για το δεύτερο τέρμα. Τελικά, αυτό ήρθε στο 13′ με τον Παπακώστα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ, με το 2-0 να μένει έως το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β’ μέρος, με την ΑΕΚ ωστόσο να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι. Η ομάδα της Αθήνας ’90, μείωσε στο 32′ σε 2-1, όμως πριν καταφέρουν να πιέσουν για την ισοφάριση, ο Βούλετιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 35′ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ – Αθήνα ’90 3-1

Σκόρερς: Βιτίνιο, Παπακώστας, Βούλετιτς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X