Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησής της Θέλτα άφησε ο ιδιοκτήτης

Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησής της Θέλτα άφησε ο ιδιοκτήτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία πιθανότητα που αναμφισβήτητα ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, αναφέρθηκε πριν από λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο.

Το αφεντικό των Γαλιθιάνων αναφέρθηκε στις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα περί διάθεσης να προχωρήσει στην πώληση της ομάδας αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Να επισημάνουμε, βέβαια, πως αυτά τα σενάρια δεν αναπτύσσονται πρώτη φορά για την ομάδα του Βίγκο, καθώς είχαν κυκλοφορήσει ανάλογα και το 2016!

«Γνωρίζουμε τις φήμες που υπάρχουν εκεί έξω, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς προς πώληση, υπάρχουν άλλοι έξι-επτά σύλλογοι», δήλωσε ο Μουρίνιο. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παίζουμε με τις φήμες και αν είναι κάτι να επιβεβαιωθεί, θα επιβεβαιωθεί», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Θέλτα.

«Όλα τα κλαμπ κάνουν κάτι για να μείνουν πίσω… Πρόσφατα η Παρί προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό δεν σημαίνει κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά όλα τα ενδεχομένα είναι ανοικτά», κατέληξε ο Μουρίνιο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X