ΑΕΚ: Για το «διπλό» κορυφής (18:00) στη Καλαμάτα

ΑΕΚ: Στηρίζει το μέλλον της - Βασικός στη νίκη επί του Περσέα ο 17χρονος Άγγελος Χαλίλης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Καλαμάτα εκτός έδρας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρεις σερί νίκες η ανδρική ομάδα βόλεϊ  της ΑΕΚ δίνει σήμερα το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη Preleague.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 18:00 την Καλαμάτα εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Preleague.  Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς και η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου θέλει να φύγει με το «διπλό» που θα την φέρει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Άκης Χατζηαντωνίου υπολογίζει σ’ όλους τους διαθέσιμους αθλητές καθώς στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Έντουαρντ Ράμος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο ακραίος της ΑΕΚ Σπύρος Μπαρμπούνης δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και το παιχνίδι απαιτεί την ανάλογη σοβαρότητα. Όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έτσι και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για την νίκη».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X