Ακόμα ένας στην έξοδο: «Τελειώνει» ο Πίπα από τον Ολυμπιακό

Ακόμα ένας στην έξοδο: «Τελειώνει» ο Πίπα από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός... τελειώνει τον Πίπα Άβιλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν στον Πίπα Άβιλα την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να… τελείωσουν τον Άβιλα, που μένει εκτός πλάνων μέχρι να αποχωρήσει.

Ο Ισπανός μπακ έπαιξε ως βασικός στο μεγαλύτερο μέρος από το πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν, όμως πλέον θεωρείται τρίτος στην ιεραρχία των δεξιών μπακ, αφού ο Μίτσελ φαίνεται πως προτιμά τους Ανδρούτσο και Βρουσάι.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Άβιλα ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ως back up του Βρσάλικο, οπότε είναι προφανές ότι οι Πειραιώτες δεν πέτυχαν… τίποτα στον σχεδιασμό για την θέση, ειδικά αν μπει στη συνθήκη και το γεγονός ότι ήταν εκτός πλάνων για μεγάλο διάστημα και ο Λαλά, ο οποίος ήταν πέρσι βασικός.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Αντρέ Αλμέιδα. Ο 32χρονος μπακ έχασε φέτος την θέση του στην βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα και ίσως μείνει ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αν συμβεί αυτό, τότε ενδέχεται να απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό, που έχει βγει στην αγορά για έναν βασικό δεξιό αμυντικό.

Πηγή: sdna.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X