ΑΕΚ: Για την επιστροφή στις νίκες (15:00) με Ορφέα Σουρωτής

Εικόνες από το ΑΕΚ- Πανόραμα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ορφέα Σουρωτής με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ άφησε πίσω της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θέλει να επιστρέψει άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών.

Η «Ένωση» υποδέχεται στις 15:00 τον Ορφέα Σουρωτής στο «Γ. Κασιμάτης» Η ομάδα του Γιάννη Ανταλή θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει μια ακόμη πολύτιμη νίκη που θα την ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Τα κορίτσια του  «Δικεφάλου» περιμένουν και σήμερα την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος της δίνει πάντα δύναμη και επιπλέον ώθηση. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.  Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά από το AEK A.C. TV.

Ο Γιάννης Ανταλής θα έχει στην διάθεσή του όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες. Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Έλλη Καραγιάννη δήλωσε στο aek.gr πως η ομάδα συνεχίζει να βρίσκει τα πατήματα της και θα τα δώσει όλα σήμερα για να πάρει τη νίκη: «Προερχόμαστε από μια εβδομάδα με έντονη αγωνιστική δράση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η ομάδα δένεται και βρίσκει τα πατήματά της. Στο παιχνίδι που έρχεται θα δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε τους δύο πόντους. Πιστεύω στην ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε συγκεντρωμένες, καθώς έχουμε το πάθος και την ικανότητα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Το σημερινό πρόγραμμα της Α1 Γυναικών (7η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής

(Λεφάκης- Γιαβρούτας, Τσάκωνας)

Άρτας 18:00, Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ Mateco

(Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μίγκας- Αντωνόπουλος)

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X