Το κάρμα ήρθε και μέσω Μουντιάλ 2022 - Η πιο τρανή απόδειξη του δίκαιου της ΑΕΚ στο ματς με ΠΑΟΚ το 2018 (VIDEO)

Το κάρμα ήρθε και μέσω Μουντιάλ 2022 - Η πιο τρανή απόδειξη του δίκαιου της ΑΕΚ στο ματς με ΠΑΟΚ το 2018 (VIDEO)

Το γκολ του Εκουαδόρ που ακυρώθηκε σε ματς του Μουντιάλ 2022 και μας θύμισε... το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Εκουαδόρ σκόραρε στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Ολλανδία για το Μουντιάλ 2022, ωστόσο το τέρμα του Εστουπινιάν ακυρώθηκε -ορθά- ως οφσάιντ και εμείς θυμόμαστε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018.

Την ώρα που ο Εστουπινιάν ακουμπάει τη μπάλα, ο Πορόσο δηλαδή είναι εκτεθειμένος (σε θέση οφσάιντ).

Ο Νόπερτ δέχεται το γκολ, καθώς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το γκολ εν τέλει ακυρώνεται κανονικά, καθώς ο Πορόσο ήταν εκτεθειμένος.


Το γκολ που θύμισε… ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ωστόσο ένα παρόμοιο γκολ είχε ακυρωθεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια σε ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, το παιχνίδι που επί της ουσίας έδωσε τον τίτλο στην Ενωση, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις -μέχρι και είσοδο προέδρου ομάδας στο γήπεδο με όπλο.

Τότε στη θέση του Εστουπινιάν ήταν ο Βαρέλα και στη θέση του Πορόσο ο Μαουρίτσιο. Η μπάλα κατάληξε τότε στο τέρμα του Μπάρκα, με τον επόπτη σηκώνει τη σημαία.

Πρόκειται για ματς για την 25η αγωνιστική της σεζόν 2017-18 και η φάση έγινε στο 89′.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και εντός αγωνιστικού χώρου με τον διαιτητή Κομίνη να διακόπτει το ματς το οποίο κατοχυρώθηκε στην ΑΕΚ με σκορ 0-3. Λίγες εβδομάδες μετά η Ένωση κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X