Μουντιάλ 2022: Η σιωπή των Ιρανών που τα είπε... όλα - Η κίνηση του Ανσαριφάρντ που ήταν χίλιες λέξεις

Μουντιάλ 2022: Η σιωπή των Ιρανών που τα είπε... όλα - Η κίνηση του Ανσαριφάρντ που ήταν χίλιες λέξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας με την Ουαλία έχει τελειώσει κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα νωρίτερα. Το Ιράν έχει πετύχει μία σπουδαία νίκη που βάζει την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022.

Μία, τουλάχιστον, ευτυχής συγκυρία για την ασιατική ομάδα που έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία διάκρισης σε ένα σπουδαίο τουρνουά. Ακόμα και ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για τους Ιρανούς να έχουν διάθεση στο ζενίθ.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν με ανυπομονησία τους ποδοσφαιριστές του Κεϊρόζ για μία δήλωση για αυτήν τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη του Ιράν. Οι, σχεδόν, δύο ώρες αναμονής είχαν ήδη αρχίσει να ξενίζουν, αφού δεν είναι τόσο σύνηθες να απαιτείται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρουν τον δρόμο προς την έξοδο οι παίκτες μετά από έναν αγώνα.

Ξαφνικά όλοι οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές εμφανίζονται και τρέχουν στην κυριολεξία προς το πούλμαν της ομάδας τους. Δεν σταματούν, όχι για να μιλήσουν, αλλά ούτε για να χαμογελάσουν προς τους συμπατριώτες τους εκπροσώπους του Τύπου που τους δίνουν το χέρι για να συγχαρούν για τη σπουδαία επιτυχία τους.

Το κεφάλι κατεβασμένο στα δευτερόλεπτα που εκτίθενται στους δημοσιογράφους, σαν να θέλουν απεγνωσμένα να τους αποφύγουν. Και όλα αυτά μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε ήταν και το γεγονός πως ακόμα και οι δύο ποδοσφαιριστές που οφείλουν, βάσει κανονισμού της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, να μιλήσουν στα Μέσα που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης της διοργάνωσης, έβγαλαν την υποχρέωση και έτρεξαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Δεν γύρισαν να κοιτάξουν προς το μέρος που περίμεναν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Τύπου. Ήταν εμφανές πως οι Ιρανοί είχαν πρόθεση να εκτεθούν το λιγότερο δυνατό, να πράξουν μόνο ό,τι αποτελεί συμβατική τους υποχρέωση.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από μπροστά μας και ένας παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξερχόμενος από τα αποδυτήρια, του φωνάξαμε πως είμαστε από την Ελλάδα. Γύρισε, μας κοίταξε και κούνησε το κεφάλι του σαν κάτι να ήθελε να πει. Μπορεί, να μην έβγαλε λέξη, αλλά την ίδια στιγμή, είπε τόσα πολλά.

Όλα αυτά, εν μέσω της μεγάλης έντασης που υπάρχει στη χώρα αλλά και του διχασμού που έχει προκληθεί μετά τη δολοφονία της νεαρής Μαχσά Αμίνι από την αστυνομία ηθών προ κάποιων μηνών.

Πηγή: Gazzetta

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X