Μουντιάλ 2022: «Δύσκολο να χωνέψεις την ήττα» λέει ο Μπέιλ μετά το ματς με το Ιράν των Μοχαμαντί-Χατζισαφί

Μουντιάλ 2022: «Δύσκολο να χωνέψεις την ήττα» λέει ο Μπέιλ μετά το ματς με το Ιράν των Μοχαμαντί-Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουαλία υπέστη ήττα από το Ιράν των Μοχαμαντί-Χατζισαφί, χάνοντας με σκορ 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο αρχηγός και ηγέτης των Ουαλών, Γκάρεθ Μπέιλ, μίλησε μετά το ματς για την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των «Δράκων» μετά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, αλλά και για το πολύ απαιτητικό επερχόμενο παιχνίδι με την Αγγλία (29/11, 21:00).

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω πέρα από το να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την ήττα. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να χωνέψεις αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο 33χρονος Ουαλός για την ήττα από το Ιράν.

Όσον αφορά το ματς-«τελικό» με την Αγγλία που έρχεται, σχολίασε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι. Θα είναι πολύ δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να απολαύσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Τέλος, όσον αφορά την κόκκινη που δέχτηκε ο Χένεσι, που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, δήλωσε: «Δεν μπόρεσα να ξαναδώ την κόκκινη στον τερματοφύλακα, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν . Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και πρέπει να προχωρήσουμε».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X