Παπακώστας: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Αθήνα '90»

Παπακώστας: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Αθήνα '90»

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Αθήνα '90

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Νέο Ικόνιο και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους… ρυθμούς.

Η «Ένωση» το Σάββατο (26/11, 16:30) «μάχεται» με την Αθήνα ’90 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι», παραμένουν αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν σε ένα ακόμα ντέρμπι να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην ίδια θέση.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Χριστόπουλο, Βλασταρά, Αρώνη, Γούση, Δελαπόρτα, Γκαϊφύλλια, Μάνο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Ντάτη, Παπακώστα, Καρύδα, Αδαμόπουλο, Παυλίδη.

Ο Σπύρος Παπακώστας δήλωσε στo aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι με την Αθήνα ’90 είναι σίγουρα ένα ματς που δεν θα είναι καθόλου εύκολο .Η Αθήνα ’90 είναι παραδοσιακή δύναμη στο Futsal και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όσον αναφορά την ομάδα μας, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Μέχρι τώρα πιστεύω ότι είμαστε σε καλο δρόμο, δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάθε φορά αυτά τα οποία υστερούμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X