ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης στο ΣΕΦ

ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης στο ΣΕΦ
Photo Credits: INTIME

Νέα επιτυχία για τον πρωταθλητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ το δεύτερο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και βάφτηκε… «κιτρινόμαυρο»!

Στην κατηγορία των Εφήβων, ο Αλέξανδρος Μαδέσης της ΑΕΚ με σπουδαίες εμφανίσεις κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας σε όλα τα παιχνίδια με 3-0 σετ! Στην πορεία του για την πρωτιά είχε bye στους «32», ενώ στη Φάση των «16» επικράτησε του Μπάκα του ΓΑΟΠ και στα Προημιτελικά του Κερασίδη από τον ΔΑΟΤ. Στην τετράδα κέρδισε τον Μαλαμούδη του Ίφιτου Πατρών και στον τελικό επιβλήθηκε με άνεση του Μανωλόπουλου από την Αθηνά Μαγκουφάνα.

Στην κατηγορία των Εφήβων συμμετείχαν επίσης οι Δημητράτος και Βουμβουλάκης. Ο τελευταίος αφού προκρίθηκε από την φάση των ομίλων επικράτησε στους «32» του Αμαραντίδη απο τον ΟΕΑ Θεσσαλονίκης με 3-0, ενώ ηττήθηκε στους «16» από τον Μανωλόπουλο της Αθηνάς Μαγκουφάνας με το ίδιο σκορ.

Στην κατηγορία των Νεανίδων πήραν μέρος επίσης οι αθλήτριες Φάκαρου και Τριανταφύλλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X