ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θα επιμείνει στη «μεταμόρφωση» του Λιβάι!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θα επιμείνει στη «μεταμόρφωση» του Λιβάι!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη στον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο γεννά πολλές φορές αντικρουόμενα συναισθήματα. Εκείνος που μπορεί να θεωρείται «ήρωας», σε λίγες στιγμές μπορεί να εξελιχθεί σε «παλτό», ειδικά για όσους λειτουργούν κρίνοντας μόνο με βάση τη στιγμή. Στην ΑΕΚ πάντως, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το πρότζεκτ Λιβάι Γκαρσία. Η στρατηγική επιλογή που υπήρξε από το καλοκαίρι, για τη μετατροπή του Λιβάι σε φορ περιοχής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει θετικά αποτελέσματα και στην Ενωση δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να κάνουν πίσω.

Η κουβέντα «φούντωσε» έπειτα από τις χαμένες ευκαιρίες – μία ουσιαστικά, αλλά αυτό αλλοιώθηκε μέσα στο χαμό – του Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πολλές φωνές έθεσαν θέμα για την αποτελεσματικότητα του Λιβάι ως σέντερ φορ και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ. Είναι αλήθεια, πως η Ενωση δεν ανήκει στις ομάδες που αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες και έχει χαμηλό ποσοστό γκολ ανά τελική προσπάθεια.

Ωστόσο, το γκολ – όπως και οι υπόλοιπες δουλειές μέσα στην ομάδα – δεν είναι υπόθεση του ενός. Ο Λιβάι έχει ήδη τη φετινή σεζόν ΑΕΚ επτά γκολ, δίχως μάλιστα να παίζει από την αρχή του πρωταθλήματος στη θέση του σέντερ φορ. Επί της ουσίας, το πρότζεκτ Λιβάι τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή έπειτα από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συνολικά άλλωστε, η ΑΕΚ μέχρι εκεί «ψαχνόταν» αγωνιστικά, με αρκετές αλλαγές σχηματισμών, προσώπων και θέσεων.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια του κειμένου

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X