Βασίλης Μπισμπίκης: «Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου θα το κάνω»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου θα το κάνω»

Συνέντευξη εφ΄όλης παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο podcast της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ΄όλης παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο podcast της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και στον Θάνο Αλεξανδρή, τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου.

Ο πρωταγωνιστής του «Αυτή η νύχτα μένει» θυμήθηκε τα χρόνια που δούλευε νύχτα. «Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Όπως είπε, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ήρα που υποδύεται στη σειρά. «Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον ήρωα αυτό».

«Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X