Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία του Σάντος «καθάρισε» με 3-2 την Γκάνα (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία του Σάντος «καθάρισε» με 3-2 την Γκάνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος «καθάρισε» με 3-2 την Γκάνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος «καθάρισε» με 3-2 την Γκάνα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και να γράφει ιστορία!

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο 45λεπτο με την Πορτογαλία να έχει τις ευκαιρίες και την Γκάνα να είναι προσηλωμένη κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα.

Μόλις στο 10′ οι Ίβηρες απείλησαν με τον Ρονάλντο, ο οποίος μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, έκανε κακή πρώτη επαφή όμως και τον πρόλαβε ο Ζίγκι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο ήταν αυτός που απείλησε με κεφαλιά, ενώ στο 27′ ο Ζοάο Φέλιξ όντας ανενόχλητος έστειλε την μπάλα… στα περιστέρια.

Στο 31′ ο Ρονάλντο σκόραρε, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει χωρίς σκορ.

Στο β’ ημίχρονο η Γκάνα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Κούντους να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ από μακριά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 65′, όμως, η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ. Ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, έκανε το 1-0 και πέρασε στην ισοτρία, καθώς έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε πέντε σερί Παγκόσμια Κύπελλα.

Η Γκάνα απάντησε γρήγορα με τον Αντρέ Αγιού στο 73′ να κάνει το 1-1, όμως οι παίκτες του Σάντος ήταν αποφασισμένοι. Στο 78′ ο Μπρούνο Φερνάντες με τρομερή κάθετη έκοψε στα δύο την άμυνα των Γκανέζων και ο Ζοάο Φέλιξ έκανε το 2-1 για να έρθε στο 80′ ο Λεάο και πάλι με μπαλιά «πάρε-βάλε» του άσου της Γιουνάιτεντ να γράψει το 3-1.
Η Γκάνα δεν το έβαλε κάτω… Έψαξε την αντίδραση και στο 88′ μείωσε με τον Μπουκαρί, που βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της Πορτογαλίας και με μια ωραία κεφαλιά μείωσε 3-2 για τους Γκανέζους!
Η Γκάνα, όμως, δεν είχε άλλη… βενζίνη στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί με 3-2 υπέρ των Ιβήρων. Στο τέλος, βέβαια, υπήρχε καρδιοχτύπι, καθώς ο Ινιάκι Γουίλιαμς κρύφτηκε πίσω από τον Ντιόγκο Ζότα α λα Μπουχαλάκης, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος / 4-4-2): Κόστα, Γκερέιρο,  Ντανίλο, Ντίας, Κανσέλο, Οτάβιο (56′ Γ. Καρβάλιο), Νέβες,  Φερνάντες, Μπ. Σίλβα, Φέλιξ, Ρονάλντο.
Γκάνα (Ότο Άντο / 5-4-1): Ατί-Ζιγκί, Μπάμπα, Σαλισού, Αμαρτέι, Τζικού (92′ Σεμενιό), Σεϊντού (66′ Λάμπτεϊ), Α. Αγιού (77′ Τζ. Αγιού), Σαμέντ (92 Κιερέχ), Παρτέι, Κούντους (77′ Μπουκαρί), Γουίλιαμς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X