Black Friday Week στο tzoker.gr – Μεγάλες προσφορές κάθε μέρα μέχρι και την Κυριακή

Black Friday Week στο tzoker.gr – Μεγάλες προσφορές κάθε μέρα μέχρι και την Κυριακή

H Black Friday Week ήρθε και στο tzoker.gr - Μοναδικές προσφορές για όλους τους παίκτες έως και την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους ρυθμούς της Black Friday Week 2022 κινείται το tzoker.gr με μεγάλες προσφορές κάθε μέρα για τους online παίκτες. Οι προσφορές ισχύουν για όλες τις συμμετοχές στις κληρώσεις του παιχνιδιού έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Για τις προσφορές της Black Friday Week ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Μετά το 9ο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε την Τρίτη, όσοι συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων μέσω του διαδικτύου γίνεται με μόλις μερικά κλικ στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.  Όσοι παίζουν πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ online χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι, αλλά και να ενημερώνονται για τις προσφορές, μεταξύ των οποίων και για την Black Friday Week 2022.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X