ΑΕΚ: Γι' αυτό επέλεξε ο Αλμέιδα την Ολλανδία για την προετοιμασία

ΑΕΚ: Γι' αυτό επέλεξε ο Αλμέιδα την Ολλανδία για την προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ ζύγισαν τα δεδομένα και αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων, δεν τίθεται λόγος. Απαντες, προτιμούν αθλητικά κέντρα του εξωτερικού και δη βορειοκεντρικών χωρών της Ευρώπης, ώστε να συνδυάζουν καιρικές συνθήκες, παροχές σε εγκαταστάσεις και απομόνωση από τον κόσμο. Ετσι πράττει σταθερά και η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια, όπως συνέβη και στην εποχή Αλμέιδα το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο, στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η τρέχουσα σεζόν και η επανεκκίνηση των παικτών μετά τη διακοπή για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι μια διαφορετική υπόθεση. Συνήθως, σε χειμερινούς μήνες, οι ομάδες από τη βόρεια Ευρώπη – που έτσι κι αλλιώς έχουν διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών – επισκέπτονται μεσογειακές χώρες για την προετοιμασία τους. Στην ΑΕΚ πάντως, αποφάσισαν και σε αυτήν την εποχή, να προτιμήσουν ξανά τα «βόρεια» και να ταξιδέψουν από την Κυριακή εκ νέου στην Ολλανδία.

Ηταν μια απόφαση που συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των υπεύθυνων της ΑΕΚ, προτού ληφθεί η τελική απόφαση. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορούσε τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει η αποστολή στην Ολλανδία, όπου θα βρει γερό κρύο και αρκετές βροχές. Ωστόσο, ο Αλμέιδα αξιολόγησε την κατάσταση και έκρινε πως η Ολλανδία του δίνει τη δυνατότητα, να προσαρμόσει τους παίκτες του στις κλιματολογικές συνθήκες που θα συναντήσουν στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Η απόφαση του Αλμέιδα

Συν τοις άλλοις, για την ΑΕΚ μέτρησε καταλυτικά η δυνατότητα να υπάρχουν σωστές συνθήκες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκγύμναση των παικτών.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X