Ο Παναγιώτης τίμησε στο έπακρο, αυτό που απαιτεί ο κάθε φίλαθλος από την ομάδα του

Ο Παναγιώτης τίμησε στο έπακρο, αυτό που απαιτεί ο κάθε φίλαθλος από την ομάδα του
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος λέει το δικό του «αντίο» στον Παναγιώτη Τσιντώτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ήρωες ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο», είχε πει ο Ηλίας Ατματσίδης, ύστερα από το σπουδαίο «διπλό» επί του Ολυμπιακού, εκείνο τον Σεπτέμβρη του 1997, όπου η εμφάνισή του, εμπεριείχε – εδώ που τα λέμε – και ηρωικά στοιχεία!

Με εκείνη τη δήλωση, νομίζω ότι ο Ηλίας, μας έκανε πολύ σωστά όλους μας, να το σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω, όταν μας έρχεται να ηρωοποιήσουμε επαγγελματίες αθλητές. Προσωπικά, προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι δεν το έχω κάνει ποτέ.

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι κανένας επαγγελματίας αθλητής δεν είναι ήρωας. Οπότε, δεν έχω και την πρόθεση να ηρωοποιήσω κανέναν. Υπάρχουν όμως, επαγγελματίες και… επαγγελματίες. Υπάρχουν αυτοί, που ανεξαρτήτως της όποιας ποδοσφαιρικής τους αξίας, δένονται πραγματικά με τις ομάδες τους και τις τιμάνε στις πράξεις όπως ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Και υπάρχουν κι εκείνοι που το… παίζουν ιστορία και πουλάνε οπαδιλίκι.

Πήρε και κέρδισε πολλά, αλλά και ανταποκρίθηκε στην τιμή που αισθανόταν ως μέλος της ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, σίγουρα πήρε και κέρδισε πολλά από την ΑΕΚ. Επαιξε σε τοπ επίπεδο, κι όπως είπε και ο ίδιος στο σημερινό του «αντίο», δεν αρκεί ένα «ευχαριστώ» γιανα αποτυπωθούν αυτά που έζησε με την ΑΕΚ. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει «Ενωσίτης» που να διαφωνεί, στο εξής. Στο ότι σε αυτό που απαιτεί κάθε φίλαθλος μιας ομάδας από τον κάθε αθλητή που φοράει τη φανέλα της, ο Παναγιώτης το έκανε στο έπακρο.

Εδωσε όσα μπορούσε και ένιωσε πραγματικά ότι ήταν τιμή του που ήταν μέλος της ΑΕΚ. Και σε αυτή την τιμή, ανταποκρίθηκε, τιμώντας και ο ίδιος από την πλευρά του, την ομάδα.

Ο Παναγιώτης που έδωσε μάχη με τον Κομπότη στον Λεβαδειακό, για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας στη χρονιά του πρωταθλήματος (με περισσότερες συμμετοχές από τον Μπάρκα και τον Ανέστη).

Ο Παναγιώτης που δεν προκάλεσε ποτέ πρόβλημα στην ομάδα, όταν αργότερα «μονιμοποιήθηκε» στον πάγκο.Ο Παναγιώτης που όταν κλήθηκε να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: «Βάλτε όποιο ποσό θέλετε, εμένα με νοιάζει να παίζω στην ΑΕΚ και να παίζει καλά η ομάδα». Κάτι που δεν το έβγαλε ποτέ ο ίδιος προς τα έξω. Ο Παναγιώτης που το περασμένοκαλοκαίρι, αν και μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ, αγόρασε δύο εισιτήρια διαρκείας για την «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», χωρίς να θελήσει να τα ζητήσει από την ΠΑΕ, αν και το δικαιούταν ως παίκτης της.

Αποτυπώνεται και στο «αντίο» του, η σχέση του με την ΑΕΚ

Νομίζω ότι ακόμα και στην παρακάτω ανάρτησή του, με την οποία είπε το δικό του «αντίο» στην ομάδα, αν μη τι άλλο, αποτυπώνεται το πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση του με την ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Με λίγα λόγια ως μεγάλη του τιμή. Αξίζει να την διαβάσουμε…

«Ιούνιος 2017-Νοέμβριος 2022. Αν και πολύ νωρίτερα, είχα θυσιάσει πολλά για να έρθω στην ΑΕΚ, ήρθε η ώρα λοιπόν για το αντίο. Ή ΑΕΚ με έκανε πρωταθλητή, με έκανε ποδοσφαιριστή στο επίπεδο που ονειρευόμουν από μικρός. Το “ευχαριστώ” στο κλαμπ ίσως και να είναι “μικρό” για όσα έζησα εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, τον γιατρό της ομάδας μας κ. Λάκη Νικολάου για την πολύτιμη βοήθεια τουσε κρίσιμες στιγμές για μένα. Ευχαριστώ και όσους συνεργάστηκα στην ΑΕΚ, κάθε μέρα και ώρα σε αυτά τα χρόνια, συμπαίκτες, προπονητές και σταφ. Για το τέλος, τιμή μου που έγινε κομμάτι της καρδιάς μου ο Στέλιος Σεραφείδης. Το παντοτινό διαμάντι της ΑΕΚ. Αφήνω πίσω τα άσχημα, πάντα έχει τέτοια η ζωή και ειδικά το ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πρέπει πάντα να προχωράμε. Κάθε μία φορά που φόρεσα την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και κάθε φορά που αγωνίστηκα μπροστά στον κόσμο της, που μου έδωσε πολλή αγάπη και συνεχίζει ακόμη και σήμερα, θα τις κρατάω πάντα στην καρδιά μου! Καλή συνέχεια ΑΕΚ. Τιμή μου, που ήμουν μέλος σε ιστορικές στιγμές σου».

Εν κατακλείδι, ο Παναγιώτης Τσιντώτας φόρεσε επάξια τη φανέλα της ΑΕΚ. Οπως το ίδιο συμβαίνει και με τα τρία παιδιά, που έχουν απομείνει στην ομάδα, από τους πρωταθλητές του 2018, δηλαδή τον Αραούχο, τον Μάνταλο και τον Γαλανόπουλο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, τη θέση του στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ως φίλος της ΑΕΚ, μέσω του διαρκείας του, την πλήρωσε και την κέρδισε. Τη θέση του στην καρδιά μας και την εκτίμησήμας, την κέρδισε και με την ικανότητά του και με τον χαρακτήρα του. Να είναι πάντα καλά…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X