ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στηρίζει 100% το πρότζεκτ Γκαρσία για την επίθεση

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα στηρίζει 100% το πρότζεκτ Γκαρσία για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ δεν πτοούνται από την κουβέντα για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη το πλάνο με τον Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο γκολ ή όχι; Πολύς λόγος έγινε και γίνεται γι’ αυτό το ζήτημα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για την ανάγκη απόκτησης επιθετικού την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά είναι μάλλον υπερβολές. Η ΑΕΚ έχει επιθετικό και μάλιστα όλοι έχουν παραδεχτεί πως είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λίβαϊ Γκαρσία. Έχει βρει τον καλό του εαυτό, έχει βρει την πραγματική του θέση, έχει ανεβάσει την ΑΕΚ επίπεδο μαζί με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο άσος από την Καραϊβική όχι μόνο σκοράρει αλλά έχει δημιουργήσει άλλη αίσθηση για την γραμμή κρούσης της «Ενωσης».

Όλοι μιλούν για την έμπνευση του Αλμέιδα να τον βγάλει από τα άκρα και να τον φέρει φουνταριστό.

Είναι αλήθεια ότι ο διεθνής άσος έχασε γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχε τις φάσεις, τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο Φάληρο και να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ.

Γιατί δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ για τις χαμένες ευκαιρίες του Λιβάι

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απογοητεύτηκαν από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του. Μιλούσαν πολύ για τα τελειώματα του. Πόσοι και πόσοι μεγάλη επιθετικοί δεν έχουν χάσει αντίστοιχα γκολ; Η ΑΕΚ δεν ανησυχεί. Έχουν όλοι εμπιστοσύνη στον Λίβαϊ και κανείς δεν θέτει θέμα απόκτησης επιθετικού. Στην διακοπή ο Γκαρσία θα δουλέψει, όπως όλοι ομάδα και στα τελειώματα του ώστε να έχει ακόμα πιο εύκολο το γκολ.

Διαβάστε περισσότερα για το πρότζεκτ Λιβάι Γκαρσία

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X