Νίκη για να μείνει ζωντανή θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Βόννη (21:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη για να μείνει ζωντανή θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Βόννη (21:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ στην Γερμανία απέναντι στην Βόννη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βόννη (21:00, Cosmote Sport 8) εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League. Η Ένωση μετά από διάστημα σχεδόν 1 μήνα επιστρέφει στους Ευρωπαϊκούς της αγώνες με μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά για την πορεία της στην διοργάνωση.

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ αυτήν την στιγμή 1-2, με την τελευταία ήττα που της στοίχισε να είναι στα Λιόσια από την Βόννη. Αν συνυπολογίσουμε και το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα του ομίλου, όπου η Ρέτζιο Εμίλια κέρδισε την Καρσίγιακα στην Ιταλία και οι 2 ομάδες πήγαν στο 2-2, καταλαβαίνει κανείς την σημαντικότητα της σημερινή αναμέτρησης. Με νίκη της ΑΕΚ θα έχουμε 4 ομάδες στον Όμιλο που θα έχουν ρεκόρ 2-2, με την Ένωση όμως να έχει τα τελευταία 2 παιχνίδια στην έδρα της. Με πιθανή ήττα τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά καθώς το ταβάνι της ομάδας θα είναι οι 3 νίκες που τελικά μπορεί και να μην φτάσουν.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει προετοιμάσει την ομάδα για την νίκη και θα έχει στην διάθεση του και τον Δημήτρη Φλιώνη που επέστρεψε στην ενεργό δράση με τον Ιωνικό το Σάββατο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αϊζάια Μάιλς, βρίσκεται με την αποστολή, προπονείται και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί, αφού στην Ευρώπη δεν υπάρχει περιορισμός στους ξένους.

Από την άλλοι οι Γερμανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκονται στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα, θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Νικολά Μεστρ (Γαλλία) και Μπλαζ Ζούπαντσιτς (Σλοβενία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X