Βλαχοδήμος: Σειρήνες από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, θέλει να τον ανανεώσει η Μπενφίκα

Βλαχοδήμος: Σειρήνες από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, θέλει να τον ανανεώσει η Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Συμβόλαιο διάρκειας έως το 2027 θέλει να προσφέρει η Μπενφίκα στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Συμβόλαιο διάρκειας έως το 2027 θέλει να προσφέρει η Μπενφίκα στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τη στιγμή που το όνομα του Έλληνα γκολκίπερ είναι περιζήτητο σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Οι «μάχες» μεταξύ των κλαμπ συνεχίζονται για τα… μάτια του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις άλλωστε του Έλληνα τερματοφύλακα με αποκορύφωμα τη σόλο παράσταση απέναντι στην Παρί για τους ομίλους του Champions League τον έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στη μεταγραφική αγορά, με πολλούς συλλόγους να καλοβλέπουν την περίπτωσή του!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, πέντε κλαμπ σκοπεύουν να του προσφέρουν την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αφού πρόκειται για ομάδες που εδρεύουν σε ΑγγλίαΙσπανία και Ιταλία.

Όπως συμπληρώνεται πάντως στο ρεπορτάζ, η Μπενφίκα δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και πρόκειται να καταθέσει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου έως το 2025 στον Έλληνα γκολκίπερ που αγωνίζεται στους Αετούς από τον Μάιο του 2018.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X